De merken van 3BMT Group B.V. zijn met trots beschermd als intellectueel eigendom. Elk van onze merken is zorgvuldig geregistreerd bij het gerenommeerde Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), wat getuigt van onze toewijding aan hun integriteit.

Om ervoor te zorgen dat onze merken zorgvuldig kunnen voorbouwen aan hun kwaliteit en betrouwbaarheid, waakt ons team nauwlettend over hun gebruik. We zijn vastberaden om elke vorm van inbreuk op het merkrecht aan te pakken en te melden aan onze juridisch vertegenwoordiger. Of het nu gaat om ongeoorloofd gebruik van foto’s, teksten of andere content die aan onze merken is gekoppeld, we nemen alle nodige stappen om de rechten van onze merken te beschermen.

Onze merken vertegenwoordigen namelijk niet alleen onze bedrijfswaarden, maar ook de vertrouwensband die we hebben opgebouwd met onze klanten en partners. We zijn vastbesloten om een voorbeeld te stellen in het beschermen van intellectueel eigendom en willen anderen inspireren om hetzelfde te doen.